Saturday, April 13, 2013

Võrratu küüslaugu-tuunikala püreesupp

See supp on jälle üks nendest, mida ma tahaksin nimetada maailma parimaks püreesupiks.


2 küüslauguküünt
kookosrasva
5 väikest porgandit
brokkolit
kurkumi
küüslauguga toorjuustu
tuunikala omas mahlas
tükike ingverit
natuke valgeid ube (konserveeritud)
kookospiima
suts meresoola

Sulata potipõhjas kookosrasv ja pruunista selle sees küüslauk. Lisa hakitud porgandid ja pruunista neid ka õrnalt. Lisa 3 klaasitäit sooja vett ja natuke kookospiima ning jäta supp hauduma. Ca 10 minuti pärast võid lisada brokkoli. Hauta veel umbes 5-7 minutit. Tõsta supp tulelt maha ja lisa ingver, oad, tuunikala ja toorjuust. Põrista saumiksriga püreeks. Lisa enne serveerimist peterselli (või muid herbe), seemneid, pähkleid ja naudi koos rukkileivaga.

2 comments:

  1. Oad on siis keedetult eelnevalt???

    ReplyDelete
  2. Mina kasutasin konservube. Aitähh tähelepanu juhtimast! :)

    ReplyDelete